"Είναι σοφός ο γονέας που γνωρίζει το παιδί του" Ουίλιαμ Σέξπηρ

Online Συμβουλευτική - Τι είναι;


Συμβουλευτική online
Πρόκειται για μια εμπιστευτική διαδικασία η οποία πραγματοποιείται ανάμεσα σε ένα συμβουλευόμενο και ένα σύμβουλο. Στη διαδικασία αυτή αναπτύσσεται μια σχέση εμπιστοσύνης έτσι ώστε ο συμβουλευόμενος να καταφέρει να μοιραστεί προβληματισμούς, φόβους και προσωπικές ανασφάλειες με στόχο την ανεύρεση νέων εναλλακτικών οπτικών.
Η συμβουλευτική δεν συνεπάγεται ότι έχουμε κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα. Ζητάμε τη συμβουλή του ειδικού για την καλύτερη και αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση μιας συγκεκριμένης κατάστασης που βιώνουμε, ακόμα κι αν δεν αντιμετωπίζουμε κανένα ψυχολογικό πρόβλημα.

Γιατί online
Γιατί έχει παρατηρηθεί ότι έχει άριστα αποτελέσματα. Ο ιστότοπος που βρίσκεστε σας παρέχει τη δυνατότητα να κάνετε διαδικτυακή συνεδρία συμβουλευτικής από τον υπολογιστή σας, κατόπιν συνεννοήσης με τους ειδικούς Ψυχολόγους και Συμβούλους μας.
Η διαδικτυακή συμβουλευτική εξυπηρετεί ανθρώπους που αισθάνονται ότι χρειάζονται άμεσα βοήθεια στην επίλυση κάποιων προβληματισμών και προβλημάτων στις εργασιακές και προσωπικές σχέσεις τους. Αφορά σε άτομα που θέλουν άμεσα να έρθουν σε επαφή με έναν εκπαιδευμένο Ψυχολόγο αλλά κάποιες συγκυρίες δεν τους επιτρέπουν να βρεθούν στο χώρο του ειδικού. Συνήθως, πρόκειται για άτομα που ζουν σε απομακρυσμένα μέρη, έχουν κάποια αναπηρία, έχουν κάποια φοβία (πχ αγοραφοβία) ή δεν έχουν χρόνο (εργαζόμενοι, γονείς κτλ) να φτάσουν ως το γραφείο κάποιου ψυχολόγου.

Θεματολογία
 Σε μια διαδικτυακή συνεδρία μπορούν να συζητηθούν θέματα όπως, εργασιακό στρες, θέματα επαγγελματικού προσανατολισμού, σχέσεις στο ζευγάρι και την οικογένεια, διαζύγιο, σχέσεις γονέα-παιδιού (οριοθέτηση, αλλαγές, διατροφή και άλλα..), εφηβεία (προβληματισμοί, ντροπή, ερωτικές σχέσεις, αυτονόμηση και άλλα..), αυτοεκτίμηση, στοχοθέτηση ζωής και άλλα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου